// you’re reading...

Проба

"България Еър" с допълнителен полет до Атина от 9 септември

Поради огромния интерес към сърцето на Древна Гърция и за да осигури максимално комфортно и удобно пътуване, от 9 септември до края на летния сезон (28 октомври), „България Еър“ ще предложи на пътниците допълнителен полет по линията София-Атина-София. Той ще се изпълнява в удобен за пътуване ден – петък, което прави планирането на мечтаната ваканция още по-лесно.

Допълнителният полет на националния превозвач до красивата гръцка столица прави връзка с вечерния полет до Варна. Така жителите на морската столица ще имат възможността да потеглят към цветна Атина още по-лесно и удобно.


България Еър удължава срока за закупуване на промоционални билети в бизнес класа до 10 юли

„България Еър“ удължава срока за закупуване на промоционални билети в бизнес класа до 10 юли

Така повече хора ще могат да се насладят на още по-приятно и комфортно пътуване до 18 международни дестинации

Сигурният, безопасен и спокоен превоз за пътниците е приоритет номер едно на националния превозвач, категорични са от компанията.

„България Еър“ е предприела възможно най-високите хигиенни и организационни мерки на борда. Преди всеки полет самолетите се дезинфекцират със специални препарати, както и със специална UV машина, която доказано унищожава всички вируси и бактерии от гладките повърхности. С нея се третират щателно всички повърхности, до които пасажерите могат да имат допир.


От София до Бургас за по-малко от час с България Еър“ от 17 юни

От София до Бургас за по-малко от час с „България Еър“ от 17 юни

От 25 юни полетите между двата града ще се изпълняват всеки ден

Самолетите на авиокомпанията са оборудвани и със специалните въздушни HEPA филтри, които елиминират до 99.998% от всички познати бактерии и вируси във въздуха и на всеки няколко минути обновяват въздуха в салона. В допълнение и унисон с препоръките на авиационните и здравните власти, на борда на самолетите са подсигурени топла вода, сапуни и дезинфектанти.

Article source: https://money.bg/companies/balgariya-ear-s-dopalnitelen-polet-do-atina-ot-9-septemvri.html

Discussion

No comments yet.

Post a comment