// you’re reading...

Проба

Нов член в AmCham


Фармалекс България стана официален пълноправен член на Американската търговска камара в България (AmCham). Решението за приема на молбата за членство на компанията, лидер в областта на консултантските услуги за разработване, регистрация и регулация на лекарства и медицински изделия, бе взето на заседание на Борда на директорите на Камарата.

Компанията е част от глобалната PharmaLex Group. Представена е в България от 2013 г. и предоставя научни и регулаторни консултантски услуги на всеки етап от жизнения цикъл на медицинските продукти (лекарства, медицински изделия, терапии и др.). Също така подпомага фармацевтичните компании в дейностите по разработката, регистрацията и регулацията на техните продукти и проследяването на безопасността им в цял свят, като гарантира спазването на световните стандарти и разпоредби и предоставя научни и стратегически съвети.

Американската търговска камара в България е основана през 1994 г. като доброволна независима организация, обединяваща американски, български и мултинационални компании, които развиват дейност в страната. Тя е сред  водещите бизнес организация. Сред основните цели на Камарата са изграждането на силни икономически отношения между България и САЩ в рамките на трансатлантическото партньорство и създаването на прозрачна инвестиционна и бизнес среда.

 


Article source: http://www.economynews.bg/нов-член-в-amcham-news96799.html

Discussion

No comments yet.

Post a comment