// you’re reading...

Проба

Избраха най-добрия застраховател и пенсионно дружество

На стилна церемония в зала „София Гранд“ на столичния хотел „Маринела“ на 30 май за единадесети пореден път бяха връчени вече станалите традиционни награди „Застраховател на годината“, „Пенсионно осигурително дружество на годината“ и „Застрахователен брокер на годината“, както и специалните награди на фондация „Гаврийски“ за 2018-а.

Те са организирани от Висшето училище по застраховане и финанси, Асоциацията на българските застрахователи, Българската асоциация на дружествата за допълнително пенсионно осигуряване, фондация „Проф. Велеслав Гаврийски“ и Българската асоциация на застрахователните брокери.

На събитието присъстваха мениджърският и академичен елит в застраховането и пенсионното осигуряване, Комисията за финансов надзор в пълен състав водена от нейния председател Бойко Атанасов, председатели на парламентарни комисии и на Президентсвото, политици, бизнесмени и медии.

Наградата на Фондация „Гаврийски“ за принос за развитие на посредничеството в застраховането взе собственика и управител на „Брокер Инс“ Стефан Енчев. Изпълнителният директор на пенсионноосигурителна компания „ЦКБ-Сила“ Кирил Червенов бе удостоен с наградата на фондацията за цялостен принос в развитието на българското осигуряване.

А главният изпълнителен директор на застрахователно дружество „Булстрад Виена Инщурънс Груп“ и председател на УС на Асоциацията на българските застрахователи Светла Несторова бе удостоена с приза на фондацията за цялостно принос в развитието на българското застраховане. Връчването на тази награда предизвика силни овации, защото по думите на застрахователите за своя мандат като председател на Асоциацията Несторова е успяла да преведе застрахователния браш през поредица от рудни предизвикателства като съхрани единството на гилдията и успешно защити нейните интереси.

Компанията „Амарант България“ ООД получи приза „Застрахователен брокер на годината – Най-динамично развиващо се дружество“, а „Ай Ен Джи Иншурънс Брокерс“ ООД бе удостоен с наградата „Застрахователен брокер на годината – Животозастраховане“. „Ес Ди Ай Груп“ ООД бе окичен със званието „Застрахователен брокер на годината – Общо застраховане“.

При пенсионноосигурителните дружества призовете взеха ПОД „Бъдеще“ АД – за най-динамично развитие, ПОД“Алианц България“ АД – за допълнително доброволно пенсионно осигуряване и ПОД „Доверие“ АД за допълнително задължително пенсионно осигуряване.

В Застраховането също бяха връчени три награди. Призьорът за най-динамично развитие стана застрахователна компания „Съгласие“ АД. „Алианц България Живот“ АД бе наградена като най-добра в животозастраховането, а „Булстрад Виена Иншурънс Груп“ получи приза за общо застраховане.

Article source: https://money.bg/finance/izbraha-nay-dobriya-zastrahovatel-i-pensionno-druzhestvo.html

Discussion

No comments yet.

Post a comment