// you’re reading...

Проба

Андреана Галчева поема ръководството на НАП София

Териториална дирекция на НАП София минава под ръководството на досегашния заместник териториален директор, Андреана Галчева.

Галчева е опитен професионалист със сериозен стаж в приходната агенция. Назначението е факт от 11 април 2019 г. със заповед на изпълнителния директор на НАП, Галя Димитрова, до провеждане на конкурс. Промяната следва избирането на предишния директор, Илиана Христова, от Народното събрание за заместник-председател на Комисия за финансов надзор.

Андреана Галчева е завършила „Счетоводство и контрол“ с квалификация магистър по икономика в Стопанска академия „Д.А. Ценов“ – Свищов. Постъпва в НАП през 1999 г. като данъчен инспектор в данъчна служба „Лозенец“, където остава до 2008 г. През следващите 5 години работи като ръководител на екип, а впоследствие и началник на отдел „Ревизии и проверки“ в дирекция „Средни данъкоплатци и осигурители“. От юли 2013 г., след успешно издържан конкурс, става заместник териториален директор на ТД на НАП София с ресор „Контрол“, „Държавни вземания“ и „Събиране“.

Article source: https://money.bg/management/andreana-galcheva-poema-rakovodstvoto-na-nap-sofiya.html

Discussion

No comments yet.

Post a comment