// you’re reading...

Проба

Ивайло Кожинков е новият изпълнителен директор на Bosch домакински уреди България

От май 2024 г. Ивайло Кожинков заема позицията изпълнителен директор на Bosch Домакински уреди България. Той поема поста от досегашния ръководител на компанията инж. Ивайло Рашев.

Ивайло Кожинков има 12 години опит в Bosch Домакински уреди и преминава през различни позиции, последната от които е директор „Продажби“, като е отговарял за осъществяването на търговската стратегия на бранда у нас.


Bosch продава бизнеса си в Русия на турски инвеститор?

Bosch продава бизнеса си в Русия на турски инвеститор?

Как се стигна до продажбата и кой беше основният съперник на турската компания

От 2019 до 2021 г. е бил мениджър международни ключови клиенти в централата на Bosch в Мюнхен, Германия, където е отговарял и за разработването и управлението на стратегически проекти. Два пъти е отличаван като най-добър мениджър ключови клиенти според световната класация на компанията.

Снимка 649925

Източник: iStock

Има магистърска степен по финансов мениджмънт от Софийския университет „Св. Климент Охридски“ и Университета Монтескьо в Бордо, Франция. Преминал е успешно редица продуктови, търговски обучения и специализации.

Ще продължим мисията на Bosch за здравословен и устойчив живот у дома. Да използваш оптимално ресурсите в домакинството и да живееш комфортно, не е трудно, но е от все по-голямо значение. За това ще продължим да предлагаме иновативни и високотехнологични решения за по-екологичен начин на живот на своите потребители„, заяви Ивайло Кожинков.

Bosch е най-големият производител на домакински уреди в Европа и една от водещите компании в световен мащаб. Дружеството има 41 фабрики в Европа, САЩ, Латинска Америка и Азия.


Германският концерн Bosch закрива повече от 1000 работни места

Германският концерн Bosch закрива повече от 1000 работни места

Ще бъдат ли засегнати и българските служители?

Article source: https://money.bg/management/ivaylo-kozhinkov-e-noviyat-izpalnitelen-direktor-na-bosch-domakinski-uredi-balgariya.html

Discussion

No comments yet.

Post a comment