// you’re reading...

Проба

Asus Zenbook s 13 Oled: алтернативата на Macbook Air

На този етап, ако сте използвали един Asus Zenbook, сте използвали всичките модели. Те са най-близкото нещо, което Asus има до конкурент на MacBook Air, с шаси, което е малко по-крехко, тъчпадове с по-добри функции и ценови етикети, които са една идея по-малко смущаващи, пише The Verge. През последните години те се превърнаха и в един от най-евтините начини да получите OLED екран на лаптоп.

Но този конкретен Zenbook, Zenbook S 13 OLED за $1299, също е вълнуващ, защото е едно от първите устройства, които успях да тествам с дългоочакваната серия Ryzen 6000 на AMD.

И докато шасито на Zenbook е иначе незабележимо, чипът вътре осигурява както производителност на процесора, така и интегрирана графика, които отново e едни от най-добрите, които можете да получите в ултратънък лаптоп. Тази мощ, съчетана с ултрапреносимостта, с която е известна линията Zenbook, прави Zenbook S 13 OLED много жизнеспособна алтернатива на MacBook Air за тези, които са отворени към Windows.


Apple подготвя изцяло обновени MacBook Pro

Apple подготвя изцяло обновени MacBook Pro

Touch Bar си тръгва, а MagSafe се връща

ДОБРИТЕ НЕЩА:

- Мощен процесор и интегрирана графика

- Лек и преносим

- Тъчпадът е отличен

- OLED екран с висока разделителна способност

ЛОШИТЕ НЕЩА:

- Няма много портове

- Процесорът може да прегрее

- Изглежда малко скучно

Zenbook S 13 не изглежда особено различно от легионите други Zenbook, но това едва ли е нещо лошо. С 1.1 килограма и дебелина 1.5см, това е едно от онези устройства, които можете да пъхнете дори в най-пълните раници (и такова, което дори няма да усетите, докато е там).

Поставянето на OLED панел на ултрапреносима линия е известно, че има опасност тази линия да стане прекомерно скъпа и да унищожи живота на батерията. Това прави това устройство глътка свеж въздух.

Този OLED сензорен дисплей, макар и да не е толкова жив, колкото може да видите от най-скъпите OLED на пазара, все пак е доста хубав, достигайки напълно използваеми 360 нита при нашето тестване с почти никакви отблясъци навсякъде. (И това е 16:10, осигурявайки повече вертикално пространство.)

И все пак имахме средно седем часа и 45 минути работа в офис на това устройство със средна яркост на екрана и включен режим за пестене на батерията. Въпреки че можем да извлечем още няколко часа от най-новия MacBook Air, той все още е добър в сравнение с различните машини на Intel от 12-о поколение.


Xiaomi показва как би изглеждал сгъваемият телефон, ако Samsung имаше конкуренция

Xiaomi показва как би изглеждал сгъваемият телефон, ако Samsung имаше конкуренция

По-тънък, по-голям и по-евтин

Article source: https://money.bg/gadgets/asus-zenbook-s-13-oled-alternativata-na-macbook-air.html

Discussion

No comments yet.

Post a comment